Chtěli jsme vám poděkovat. Vám, našim dárcům, přátelům a podporovatelům. Proto jsme uspořádali benefiční večer U číše vína přímo na gynekologicko-porodnické klinice Všeobecné fakultní nemocnice.

V kapli zahájili slavnostní večer ředitelka Všeobecné fakultní nemocnice, paní magistra Dana Jurásková, rektor University Karlovy, pan profesor Tomáš Zima a přednosta gynekologicko-porodnické kliniky, pan profesor Alois Martan. Za mikrofonem je vystřídal profesor David Cibula, který představil onkogynekologický tým a popsal, jaké projekty se za krátkou existenci fondu Hippokrates podařilo zrealizovat. Pan docent Michal Zikán měl poté přednášku o geneticky zatížených pacientkách a jejich screeningu. Paní doktorka Daniela Karasová svěřila publiku vlastní zkušenost s onkogynekologickým centrem, neboť se zde léčila. Zpěvačka Radka Fišarová si získala diváky svým mimořádným zpěvem, v doprovodu svého akordeonisty a kytaristy je přenesla svými šansony do sladké Francie. A jako třešnička na dortu proběhla dražba fotografie Herberta Slavíka zachycující demonstraci v roce 1991 na podporu Václava Havla. Tuto mimořádnou fotografii si po napínavém souboji odvezli manželé Tatrovi a na konto nadačního fondu tak díky nim putuje 35.000,- Kč. Děkujeme jim, stejně tak jako moderátorovi celého večera, MUDr. Jiřímu Pešinovi a všem přítomným. Jsme rádi, že jsme mohli společně oslavit lidskou dobrotu, soucit, vřelost a chuť pomáhat smyslupným věcem, jako je špičková věda a výzkum. Podívejte se na fotky z akce, které pro nás pořídila paní doktorka Ivana Dostálová a příště se k nám přidejte i vy, prosím!

Podívejte se prosím na záznam Benefičního večera pro Nadační fond Hippokrates, který jsme uspořádali jako poděkování dárcům, podporovatelům a přátelům fondu. Pokud nám chcete vyjádřit podporu, budeme rádi, když se ozvete. Děkujeme, že díky vám můžeme podporovat špičkovou vědu a výzkum a pomáhat tak pacientkám v onkogynekologickém centru Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.