Jeden z našich nejlepších fotografů, Herbert Slavík, věnoval nadaci HIPPOKRATES deset svých fotografií.

Projekt s fotografem Herbertem Slavíkem

Obrazy jsou umístěny na ambulantním onkologickém stacionáři, kam pacientky dochází na chemoterapii a biologickou léčbu. Potěší oko, zkrášlí stěny a věříme, že díky nim přestanou pacientky alespoň na chvíli přemýšlet nad svou léčbou a přenesou se v představách do překrásné krajiny zachycené objektivem pana Slavíka. Velkoformátové fotografie však mohou pomoci dvakrát – pokud budete chtít podpořit Nadační fond a jednu z fotografií si zakoupíte, zůstane ještě rok na stacionáři a poté si ji odvezete domů. Pokud vás projekt zaujal a chcete pomoci, obraťte se prosím s dotazem na minimální cenu na tajemnici Nadačního fondu, Mgr. Olgu Štajnrtovou olga.stajnrtova@vfn.cz. Fotografie tak, jak jsou umístěny na stěnách, naleznete v galerii níže. Tak do toho, zakupte si domů překrásný originál a podpořte nás!